Aarhus Kirstine@bornefysioterapi.dk | Tel: 25 21 10 09 CVR: 30419510 | Mobilepay: 89499

Jeg tilbyder
Individuel træning/behandling
Jeg tilbyder individuel behandling af spædbørn og større børn både i klinikken eller hjemme hos jer. Det kan være over en længere periode eller blot en enkelt eller to gange. Du vil få en afklaring af dit barns motorik og et overblik over konkrete handlemuligheder der kan hjælpe dit barn. 

Forebyggelse af kranieskævhed hos din baby (0-3 mdr, max 10 babyer)

Kranieskævhed hos spædbørn er et fænomen, som i tiltagende grad ses som
bivirkning, efter at Sundhedsstyrelsen har anbefalet, at spædbørn skal sove på ryggen for at mindske risikoen for vuggedød. Kom en enkelt time og få råd og vejledning til hvordan du forebygger kranieskævhed hos dit barn. 

Holdet oprettes ca. én gang om måneden eller på forespørgsel. 

 - der er plads til både barnevogn, baby og mor/far.

Babymotorik (motorik/massage for baby 3-10 mdr, max 7 babyer)

Babymotorik foregår på små hold, hvor du som forælder er aktiv sammen med dit barn og får idéer til stimulation af barnet gennem leg. Vi arbejder med barnets balancesans, muskel-ledsansen og berøringssansen og mange af øvelserne vil kunne bruges hjemme.

 - Barnevognen kan parkeres i tørvejr i tilstødende lokale.


Tumling og motorik (3-5 år)

Har dit barn svært ved at finde ro, hvordan er det med balancen - er det lidt kluntet? Tumling og motorik er et motorikhold for 3-5årige med lettere motoriske vanskeligheder. I legende trygge omgivelser vil barnets sanser blive stimuleret og udfordret og barnet vil gradvist finde mere tryghed i sin fysiske udfoldelse.  

 

Krop og hop  (motorikhold for 5-7årige, max 7 børn)      

Har dit barn lært at cykle, kan det slå kolbøtter og hvordan er det med balancen?

Krop og hop er for førskolebarnet som har behov for at få styrket sin motorik. Gennem leg udfordres motorikken og barnet vil gradvis finde mere tryghed i sin fysiske udfoldelse.  Barnet vil blive udfordret i trygge rammer og aktiviteterne tilpasses det enkelte barn. 

                                                 

Foredrag/oplæg/undervisning fx i mødregrupper, institutioner og lign.

Jeg vil meget gerne komme ud til jer i institutionen, mødregruppen eller i gymnastikforeningen og holde oplæg om fx børns motoriske udvikling, forebyggelse af kranieskævhed, idéer til leg etc.  

Klinikken i Skødstrup er åben tirs-  og torsdag.

På onsdage er jeg i Barselshuset Århus C